Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

09/04/2019 - [Sol del Solsonès]

 

Al Sol del Solsonès hem montat un aparador molt original per donar la benvinguda a la primavera , fet a mà i amb molt d'amor... jardineres reciclades i animals fets amb xapes!

 

 

06/04/2019 - [Associació Fènix]

L’associació Fènix ha participat a la jornada “Celebra la vida desprès del càncer”, una iniciativa organitzada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), amb l’objectiu de donar veu a les persones que han superat un càncer, sensibilitzar la societat sobre les dificultats que han d’afrontar i fer visibles les seves necessitats.  

Per la setmana de la Gent Gran de Solsona,volem  fer una exposició de fotografies amb el tema: besavis/besnéts.

Demanem a tothom qui tingui fotos i les vulgui deixar per exposar-les, les porti al 2n pis de l'Ajuntament i les deixi a l'Ana Oliva. En farem una selecció, ja que si n'hi ha moltes, és impossible posar-les-hi totes.

02/04/2019 - [Sol del Solsonès]

A principis d'abril vàrem celebrar l'acomiadament de la noia de pràctiques, la Berni!!!! ha estat un plaer poder compartir i formar part del teu pas pel SOL DEL SOLSONÈS.

 

Moltes gràcies!!!!

28/03/2019 - [Sol del Solsonès]

El divendres 22 de Març els usuris/es del club social SOL DEL SOLSONÈS, amb la companyia de la presidenta i una de les psicòlogues de l'entitat, vàren anar a visitar Cardona. La bellesa d'aquest poble es inmensa. Experiència molt recomanable!!

21/03/2019 - [Sol del Solsonès]

El darrer 21 de Març es va dur a terme la Iera Jornada de responsabilitat social empresarial on els empresaris de la zona, tenian l'oportunitat d'agafar consciència de la importància de la resposabilitat social i el risc d'exclusió.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal