Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

20/02/2018 - [Sol del Solsonès]

 Un dels tallers que és realitzen al Sol del Solsonès, setmanalment és el de memòria conduït per la Maria. 

20/02/2018 - [Sol del Solsonès]

 Dimarts 13 de febrer, una vintena de membres del club social del Sol del Solsonès acompanyats per la Marina, la Paula i la Maria, vam celebrar el dinar de carnaval.

 Jaume Botey, pensador, activista, professor, home savi, era gairebé solsoní, no només per llaços familiars sinó pel munt de gent del nostre entorn que l'apreciava i l'admirava.

Quan vam començar les xerrades del SOM, va ser qui ens va fer reflexionar sobre les relacions internacionals: "Iraq, cal una guerra?" va iniciar un seguit de  converses que des del seu bon fer com a comunicador ens obrien els ulls a realitats que ell coneixia de prop (havia viatjat a Iraq i havia conegut personatges que estaven en la primera línia del conflicte).
Juntament amb la Pilar Massana ens va animar a treballar contra la guerra, de manera que la manifestació multitudinària de la qual ara celebrem el 15è aniversari va comptar amb una bona presència de gent del Solsonès.
Posteriorment va venir altres vegades per compartir els seus coneixements sobre realitats d'arreu del món, va col·laborar en la publicació del 10è aniversari del SOM i ens donà un cop de mà cada vegada que necessitàvem una persona que pensa, viu i estima per la pau i la justícia.
Jaume, el teu saber i el teu bon fer quedaran per sempre en un racó del nostre cor i intentarem seguir el teu model de pensament crític i activitat positiva.
Descansa en pau.
18/02/2018 - [Associació Fènix]

L'entitat solsonina d'ajuda i suport contra el càncer organitza un acte de sensibilització amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer

14/02/2018 - [Associació Fènix]

El proper dia 17 de febrer Solsona celebrarà el Dia Mundial Contra el Càncer. Aquesta celebració és una iniciativa que Fènix ha col·locat al llarg dels darrers anys a l’agenda social de la ciutat.

13/02/2018 - [Sol del Solsonès]

 Dimecres 7 de febrer va tenir lloc al Sol del Solsonès un berenar molt especial.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal