Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

14/02/2019 - [Sol del Solsonès]

Aquest  dimarts dia  12 de Febrer al Sol del Solsonès s'ha iniciat la temporada del taller d'horticultura de la mà del Eduard. Tenim molta feina preparant la terra, però ja sabeu  el dit: QUI SEMBRA, RECULL!!

 

11/02/2019 - [Sol del Solsonès]

Avui dilluns 11 de febrer, ha tingut lloc a la nostra seu l'assamblea d'usuaris/es que de manera trimestral realitzem.

En aquesta ocasió hem proposat el calendari d'activitats programades per aquest any,  les sortides, la incorporació dels nous taller i hem recollit totes les propostes dels participants.

La opinió de tots/es els integrants ens enriqueix.

Gràcies per la vostra participació.

11/02/2019 - [Sol del Solsonès]

Durant aquest mes de Febrer, al Sol del Solsonès ens preparem per Carnaval gràcies al nostre taller anual de disfresses.... aquest any serem EMOTICONES!!!

BON CARNAVAL!

04/02/2019 - [Associació Fènix]

L’Associació Fènix, de Solsona, és una entitat de referència a l’hora de donar suport i ajuda a pacients i familiars de càncer de la comarca.

04/02/2019 - [Sol del Solsonès]

El Sol del Solsonès ha incorporat desde el passat 30 de Gener, un taller de " sèries". Espai conduït per l'Eduard on a partir de visualitzacions de diverses sèries, hi haurà una tertúlia acompanyada de café on potenciem les habilitats socials dels participants, la creativitat i creem vincles!!!

 

 

04/02/2019 - [Sol del Solsonès]

 Amb molta il.lusió i ganes de celebrar la nostra tradicional festa de Carnaval, el Sol del Solsonès estrena aparador amb ruc inclòs.

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal