Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Inici

Portal d'Entitats de Solsona

Entitat destacada

Les Entitats del Portal
Club Futbol Solsona

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

14/04/2020 - [Sol del Solsonès]
Cada any a la nostra entitat celebrem la pasqua realitzant amb les persones usuàries la mona conjuntament.... Aquest any, la situació actual no es permet poder celebrar amb tots vosaltres aquesta tradicional festivitat. Des del Sol del Solsonès, volem animar-vos que no deixeu de celebrar, que cadascú de vosaltres tingui el seu "moment dolç" i mantingui les ganes de gaudir.  Us animem a  elaborar una mona a casa i compartir-la amb nosaltres.
Us trobem molt a faltar!!
Bona Pasqua a tots/es.
Equip Sol del Solsonès 
12/04/2020 - [Sol del Solsonès]

Gràcies a les noves tecnològies, les vídeotrucades i altres aplicacions, els professionals del Sol del Solsonès fan acompanyament a totes les persones usuaries que ho necessitin.

Nosaltres seguim treballant i estem al vostre costat! #quedatacasa #noesteusols #salutmental
09/04/2020 - [Sol del Solsonès]

Des de les nostres cases també podem veure aquestes meravelles, coses bones que ens aporta quedar-nos a casa. Ens ho acaba d'enviar un dels nostres usuaris, el Juan #joemquedoacasa #soldelsolsonès 

07/04/2020 - [Sol del Solsonès]

Durant aquests dies de confinament és molt important saber gestionar les nostres emocions avui amb el nostre usuari l Ernest, molt actiu desde casa. #joemquedoacasa NO T’ATURIS!! 

06/04/2020 - [Sol del Solsonès]

Durant aquests dies de confinament és molt important saber gestionar les nostres emocions, intentar aplicar alguna tècnica de meditació o relaxació, cuidar-se en l'àmbit físic i mantenir el cap ocupat.. des de el sol del Solsonès, t'animem a ser “CREATIU”: PINTA, escriu, llegeix, cuina, compon, conversa, somriu, però NO T’ATURIS!!!  Avui, volem compartir amb tots vosaltres una obra d'art feta pel Francis, un dels nostres usuaris. Ets un artista!!! #soldelsolsonès 

19/03/2020 - [Sol del Solsonès]
-Sol del Solsonès-
Atenent  a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests dies arran de la publicació i entrada en vigor del Real Decret 463/2020, pel qual es declara l’Estat d’Alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i mentre duri aquest, els professionals de l’entitat Sol del Solsonès, continuarem atenent a les persones usuàries i als Familiars, adaptant-nos a les seves necessitats i oferint el nostre serveis  desde casa.
Aprofitem per demanar-vos que tingueu cura, ara mes que mai, de la vostra salut.

Nosaltres, treballem desde casa. Estem amb vosaltres! #joemquedoacasa #estemambvosaltres  

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal