Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Inici

Portal d'Entitats de Solsona

Entitat destacada

Les Entitats del Portal
Associació de Festes del Carnaval

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

 Col·loqui: Avies. Devoció, obligació o esclavitud?

  El dia 24 de gener a les 19 hores al saló de les Homilies d'Organya de la biblioteca Carles Morató.

 

Casting L'Hereu i la Publila casting@etv.cat

Fitxers adjunts
   
 

Busquem homes i dones d’entre 35 a 99 anys que tinguin algun talent per compartir i moltes ganes de passar-s’ho bé i participar en un programa de tv.

Us fem arribar la invitació a participar en el càsting per què ho reenvieu a qui considereu oportú: membres de la vostra entitat, família, amics… Si canten, ballen, fan monòlegs, màgia, malabars o qualsevol altra disciplina creativa i artística, que ens facin arribar al correu casting@etv.cat les seves dades personals i de contacte i una breu explicació del que fan i aviat hi contactarem per explicar-los-hi més coses.

Us agrairem que en pugueu fer la màxima difusió possible. Les gravacions començaran aviat i l’equip del programa ens desplaçarem arreu a la recerca dels nostres Hereu i Pubilla

Moltes gràcies i salutacions,

Equip de L’Hereu i la Pubilla.

14/01/2019 - [Sol del Solsonès]

 

El darrer 19 de Desembre, la presidenta del Sol del Solsonès, Mònica Serra, va recollir el donatiu fruit de la quarta edició de la Cursa Solidària " Passos de Gegant" que va tenir lloc el 28 d'Octubre al Solsonès.

Moltes gràcies per fer possible entre tots/es que es mantingui la llum del "Sol del Solsonès".

09/01/2019 - [Sol del Solsonès]

El passat 20 de desembre es va celebrar el dinar de Nadal al Sol del Solsonès.  Unes 35 persones entre usuaris/es, familiars i tècnics es varem reunir per dinar plegats.

Els usuaris/es  conjuntament amb les monitores varen el.laborar  i cuinar part del dinar, altres varen engalanar el local i altres varen adornar i parar la taula. Tot feia molta patxoca i l’ambient era molt càlid i proper.

Aquest any el dinar va consistir amb un pica pica, ensaladilla, llom al forn i turrons.

En acabar la vetllada, varem fer el tradicional bingo del Sol. Els premis de la línea i del bingo varen recaure al Francis i a la Maria M.

La trobada  va tenir molt d’humor, alegria i rialles. 

 

Cal agrair a la familia Villaró per el donatiu dels turrons i any rera any col.laboren amb aquest gran detall. 

Melchor, Gaspar i Baltasar, visiten la Residència Pere Màrtit Colomés, i el Socio sanitari de Solsona, per donar regals a totes les persones ingressades.

28/12/2018 - [Associació Fènix]

L’Associació Fènix ha fet entrega d'un xec per valor els 2.000 euros, recaptats en la confecció de les nines “Tate” per ser destinat a l’Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia d’Althaia.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal