Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
03/09/2018
L’Associació Petjades entrega 6.000.-€ de la cargolada solidària a Fènix

Josep Garcia, president de l’Associació Petjades ha fet entrega d’un xec per valor de 6.000.-euros a l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer. 

Aquest import correspon al resultat obtingut de la “Cargolada solidària” que durant la Fira de Sant Isidre, va repartir més de 400 Kg de cargols i gairebé 200 Kg de “callos”. L’acte s’ha dut a terme a la seu del Casal Cívic de Solsona.

L’Associació Petjades, va decidir entregar aquest any l’import recaptat durant la Fira a l’Associació Fènix que ha col·laborat en la realització de la “Cargolada solidària” del 2018.

La junta de Fènix, ha recollit el donatiu i agraeix el gest solidari cap a una entitat que treballa per un dels sectors més febles de la societat. I gràcies a la donació, Fènix consolida els serveis que ofereix gratuïtament, destinats a millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer i els seus familiars.

L’Associació Fènix, ha estat reconeguda recentment, com a entitat d’utilitat pública, una fita més en la trajectòria de l’entitat, que la valida com a referent en l’àmbit oncològic comarcal.Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal