Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Solsona - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

08/11/2019
XVll CONCURS DE POSTALS DE NADAL DE SOLSONA

 

Tardor – hivern 2019

Convoca

Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona

Objecte i temàtica

Es convoca el 17è Concurs de Postals de Nadal per tal de determinar la il·lustració de la nadala i la portada de l’agenda d’activitats que el consistori editarà enguany per les festes de Nadal. La temàtica de l’obra s’ha de centrar en les festes nadalenques.

 

Participants

Hi poden participar tots els solsonins i solsonines interessats.

 

Mides i tècnica

El treball ha de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. El procediment i les tècniques són lliures.

 

Identificació

L’obra s’ha de lliurar sense signar. S’hi ha d’adjuntar un sobre tancat amb el nom i les dades de contacte de l’autor/a.

Lliurament

S’admetran les propostes fins al dia 25 de novembre a les 2 del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Solsona (C. del Castell, 20).

Premi

L’obra guanyadora es premiarà amb 150 euros. El lliurament del premi tindrà lloc el dia 10 de gener de 2020 a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Solsona.

Veredicte

El dia 2 de desembre es comunicarà el veredicte a la persona guanyadora.

Els treballs no premiats podran ser recollits a partir del dia 16 de desembre al mateix punt, mentre que la postal seleccionada quedarà en propietat del consistori de Solsona

 

 Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Solsona Patrocinada per: Diputació de Lleida
ClicPortal